14.5.04

Portables, Mote en Believo in jh de splinter


Zaterdag 15 mei vanaf 19 uur @ jh de splinter (stwg op mol 38, oud-turnhout):

++ Mote
Zanger Ben Depoorter heeft de looks van Kurt Cobain, de band heeft de ballen van groepen als Slint en co. Speelden in het verleden onder meer in het voorprogramma van Smog en Spain. Mote heeft een tijdje stil gelegen, maar is van plan om opnieuw de wereld te veroveren. En dan begin je natuurlijk in Oud-Turnhout...

++ Believo!
Na Margriet Hermans nog steeds het vetste dat de Kempen ooit hebben voortgebracht. Dirk en Fik speelden al samen in het fantastische Nurse, Sick & Wounded, drummer Ben heeft een verleden bij de Vending Machines. Believo! bereidt momenteel een debuut voor in een Limburgse commune. Het resultaat hoort u op 15 mei in de splinter.

++ de portables
Wie op zondagavond zijn oor al eens te luister legt bij het fantastische Duyster op stubru, heeft ongetwijfeld al gehoord van de portables. Volgens Cucamango zijn ze een van de best bewaarde geheimen van de Belgische rock en op kindamuzik.net bestempelt men hun 'Girls Beware' als één van de beste Belgische platen van 2003. Volgens ons moet u hen op 15 mei vooral live komen bekijken.

Geen opmerkingen: