15.11.04

Gang Of Four opnieuw samen, Slint op ATP



Verzamelen geblazen. Zowel de mensen van Slint als de originele leden van Gang Of Four hebben beslist om opnieuw samen op te treden.
Andy Gill, Jon King, Dave Allen en Hugo Burnham van Gang Of Four geven eind januari een vijftal optredens in Groot-Brittanië. Het is van 1981 geleden dat de bende van vier nog samen op een podium stond. Voorlopig zijn er nog geen plannen om in de rest van Europa te gaan toeren. Toch zou het gaan om een echte reünie en volgt er misschien zelfs een nieuwe plaat.
De Slint-leden werden door de organisatoren van All Tomorrow's Parties gevraagd om eind februari hun favoriete bands uit te nodigen op het festival. David Pajo en co zorgden zelf voor de hoofdact door een eenmalig reünie-optreden aan te kondigen. Voorlopig zijn nog geen andere namen bekend. Het festival vindt plaats in een 'holiday centre' in East-Sussex, ticketjes kosten bijna 120 pond. Inbegrepen is de toegang tot het festival, drie overnachtingen in een bungalow én toegang tot het zwembad. Bovendien kan je op je kamer drie dagen aan een stuk tv kijken. De programma's worden gekozen door, jawel, de mensen van Slint...

Geen opmerkingen: