17.5.05

Optreden van m'n leven? Gemist!



Les 1: aarzel niet te lang om tickets te kopen voor een optreden waar je zeker naar toe wil. Verdomme!! Nu maar hopen op een herkansing eind augustus.

"Ik wik mijn woorden, maar nooit zag ik een beter optreden dan gisteren in het Koninklijk Circus. Vanaf het eerste nummer zetten ze een muur van geluid op die iedereen van hun sokken blaasde. Maar het was een subtiele muur. Geen geram, geen gebeuk, maar een bloedmooie wall of sound die je bij het nekvel greep en niet meer losliet. Een staande ovatie toen ze via het publiek naar de bar gingen was hun deel." (smintjes)

"Was voorprogramma Final Fantasy het spreekwoordelijke terugtrekken van de zee, waarbij het publiek na het aanvankelijke nieuwsgierige afwachten steeds verder meeging in de muziek, dan legde The Arcade Fire het Koninklijk Circus tsunamigewijs plat. (...)"(musicpages)

"Ik moet serieus diep nadenken om mij een concert voor de geest te halen dat het optreden van The Arcade Fire van daarnet evenaart. Het was onvergelijkbaar en volgens mij een gebeurtenis die nog lang in mijn geheugen gegrift zal staan want zelden heeft een groep haar publiek zo overwonnen, zelden liet een groep zich zo verschrikkelijk hard gaan en zelden hing er zoveel magie in de lucht." (fuckhedz)

"Vanaf de eerste noten werd al duidelijk dat de toeschouwers op een onvergetelijke belevenis zouden worden getrakteerd. De acht muzikanten op het podium, inclusief twee violisten, gaven zich voor tweehonderd procent. Het leek alsof ze gedurende enkele maanden al hun kracht en energie hadden opgepot en die in Brussel in één gulp naar buiten lieten komen." (de morgen)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Nice site!
http://ffpulmxz.com/engw/eowh.html | http://rzvwbbqa.com/lrmz/dncn.html

Anoniem zei

Nice site!
http://ffpulmxz.com/engw/eowh.html | http://rzvwbbqa.com/lrmz/dncn.html