27.6.05

"Wij zijn fuckin' Zornik niet"


"Of 'Paradisiac' onze populariteit zal vergroten? We don't give a shit, en dat méén ik. We hebben de plaat gemaakt die we wilden maken, en dat is het enige wat telt. Mogen mensen ze geweldig vinden? Natuurlijk, graag zelfs. Maar daar hebben we in de studio geen rekening mee gehouden. We zijn fuckin' Zornik niet, hé. Het is niet omdat mensen stront willen eten, dat je ze ook stront moet voeren. Ik zal nooit iets doen waar ik niet voor honderd procent achter sta. Ons motto is: take it or leave it."
Tim Vanhamel en Aldo Struyf laten in Knack hun licht schijnen over Paradisiac, de nieuwste Millionaire. De plaat ligt vanaf vandaag in de winkel en klinkt hard. Heel hard. Op de stubru-site kan je fragmenten beluisteren.

Update: Paradisiac is integraal te beluisteren via 3voor12. En let vooral op de vette Guns 'n Roses-gitaarsolo na 1 min 32 in 'We Don't Live Here Anymore'!

3 opmerkingen:

joris zei

En ze komen naar Rock Herk. Joehoew!

Catweazle zei

Ben ik nu de enige die teleurgesteld is in de nieuwe van Millionaire?
Oke, hij is strak en hard maar waar zijn de kickass nummers? Hier en daar nog een vette rif of baslijn maar bijna geen echt vette nummers meer.
Ze hebben inderdaad gedaan waar ze zin in hadden –and that’s cool- maar ze zijn vergeten een plaat te maken met nummers die dagen blijven plakken.
En zeg me niet dat deze plaat moet groeien, want dat moest de vorige geen seconde.

Sid Frisjes zei

Vergeten we hier nu niet het allebelangrijkste...

Ze doet op een punt aan vette Guns 'n Roses denken... net zoals in de cahier bij de voorstelling van de plaat...

Lekker schijfke voor op de pc.. al even vet om mee rond te cruisen