6.9.05

Alex Chilton vermist in New Orleans


Alex Chilton, ex-frontman van Big Star en Box Tops, is sinds de doortocht van Katrina vermist. Op maandag 29 augustus heeft Chilton rond 14 uur nog getelefoneerd vanuit zijn woning in de buurt van de French Quarter, maar sindsdien werd niets meer van hem vernomen. Sommigen zullen de man misschien kennen van het geweldige Holocaust, een nummer dat regelmatig opduikt in de duyster-playlist. Begin dit jaar was Chilton ook nog te gast op De Nachten in Antwerpen. Daar vormde hij samen met Mauro Pawlowski, Pascal Deweze en Karel De Backer de gelegenheidsgroep The Bangkok Trio.
Eerder werd al gemeld dat het huis van folkzangeres Ani Difranco volledig is verwoest. Gelukkig is ook haar nieuwe album verloren gegaan in de storm. Dave Pirner, de zanger van Soul Asylum, is zijn hele hebben en houden kwijt en een tijd lang was ook levende legende Fats Domino officieel vermist.
Ondertussen werkt The Regina Louf Soundsystem aan 'There was a house in New Orleans', een bewerking van 'House of the Rising Sun'. We onderhandelen nog met het management van Katrina & The Waves om hun groepsnaam tijdelijk te mogen lenen.

Geen opmerkingen: