16.12.05

Broken Social Scene & Leia @ AB


It's all - woehoe - gonna break! Het was gisteren weer een fijn avondje in de AB. Broken Social Scene was voor de derde keer dit jaar te gast in Belgiƫ en daar beweren ze zelf zeer goede redenen voor te hebben. Ten eerste lopen er hier 'beautiful people' rond (klopt) en ten tweede worden ze hier keer op keer bijzonder warm onthaald (klopt ook). Mij viel vooral het enthousiasme op waarmee de elf (?) leden weer op het podium stonden. Geen zin in een uitgebreide bespreking, maar het was zeer de moeite en BSS kwam dan ook twee keer terug voor een bisronde. Voor foto's het gebruikelijke adres: fuckhedz.com.
Toch een minpunt: Broken Social Scene verdient een volle AB en dat was gisteren niet het geval. Wie hen nog niet kent, willen we dan ook even wijzen op het optreden dat ze op 7 februari geven in het Stuk in Leuven. Surf ook eens naar de site van de band, lees hier een interview of laat je hier overtuigen door een live-recensie.
Oh ja, en even dacht ik dat prinses Leia het podium kwam opgewandeld, maar het bleek zangeres Lisa Lobsinger te zijn. Een waardig vervangster van Feist trouwens...

Geen opmerkingen: