24.2.06

Het Vlaamsch Belang (1)


"Vlaams Belang-Kamerlid Guido Tastenhoye is tussengekomen bij de burgemeester van Schoten met de vraag een gezin uit Kazachstan te regulariseren. Een opmerkelijke vraag voor een partijlid van het VB, dat naar eigen zeggen een strikt uitwijzingsbeleid voorstaat. Toch verklaarde Tastenhoye in de Kamer achter zijn vraag te blijven staan. ‘Het is een inschattingsfout die een politicus, zeker van het VB, niet opnieuw mag maken’, reageert Philip Dewinter. 'Guido werd misleid door zijn emoties."
Voilà, lieve Guido heeft een zware inschattingsfout gemaakt door zijn emoties te laten spreken. En laat dat nu net doodzonde nummer één zijn bij het Blank Belang. Laat je hart nooit spreken, Vlaamsche vrienden.

5 opmerkingen:

Sid Frisjes zei

"waar harten spreken, belangen verbleken"

Delfts Blauwe spreukentegels, hier komt uw concurrentie

.s zei

"Er is hier geen toekomst weggelegd voor u en uw familie."

Marie-Rose Dedel met een grote glimlach woensdag in Recht van Antwoord tegen een achtienjarig Armeens meisje dat hier al zes jaar woont, perfect Nederlands spreekt en graag wou gaan studeren aan de unief...

Joachim Beckers zei

Om je hart te laten spreken heb je er natuurlijk wel één nodig. Ik vrees dat ze op die manier daar bij het blok wel goed zitten. Harteloze bastards.

Sarah zei

Om het eens niet met een indie-groep maar met Zap Mama te zeggen "travelling from the north, to the south, south to the east, east to the west, WE'RE ALL LOOKING FOR THE BEST"

.s zei

Hippie!

:)