16.2.06

Reminder: Undercurrent .1


Voor een muzikaal avondje dol en fijn, moet u op 17 februari in de kelder van Den Drempel zijn. De affiche voor de eerste Undercurrent van 2006 ziet er veelbelovend uit. Allen daarheen.

Gasoline DC
"Antwerps/Turnhouts noiserock duo op explosieve (en naar eigen zeggen 'non-stop') drums en loeiharde gitaar. Verwijst op een bombastische en zenuwachtige manier naar Sonic Youth, Hella, The Cancer Conspiracy en Turing Machine."

Bronze
"Hechtelse helden met een catchy en melodieus soort rock die zowel doet denken aan Don Cab en Dianogah als aan Godspeed You Black Emperor en Mogwai."

Believo
"Deze indieprinsen uit de Kempen verdienen een forum, een stem. Believo! is zowat de meest interessante Belgische band die ik het afgelopen jaar op het podium heb mogen bewonderen." (soundslike.be)

Ignatz
"Zelfverklaard lofi fascist Bram Devens speelt met door effecten vervormde lo-fi folknummers en verwerkt die tot een bevreemdend bezwerend geluid. Ignatz bacht net een cd uit bij de geluidsverzamelaars van (K-RAA-K)³. Verwacht een ouderwets/eigentijdse interpretatie van the Smithsonian Anthology Of Folk."

Geen opmerkingen: