26.1.07

Televisietip: Old Joy op Nederland 2



"Mark heeft een huis, een baan en een zwangere vrouw. Zijn oude vriend Kurt, die een vrij en ongebonden leven leidt, belt met de vraag of Mark zin heeft een weekend te gaan wandelen in de bergen. (...) Zonder veel woorden proberen de oude maten elkaar en elkaars manier van leven weer te begrijpen en te rechtvaardigen. Maar de kloof tussen beiden lijkt al te groot voor een nostalgische sprong naar de oude vreugde die ze ooit met elkaar beleefd hebben."

Kort samengevat het verhaal van Old Joy, een film van Kelly Reichardt die vanavond rond 00.25 uur te zien is op Nederland 2. Als het nog-snel-even-een-pintje-drinken-met-de-collega's niet zo uit de hand loopt als vorige week, willen wij ons voor deze prent wel eens in de zetel zetten. En dat heeft alles te maken met de rol van de vrijgevochten Kurt. Die wordt namelijk gespeeld door Onze Bebaardheid aka Bonnie Prince Billy aka Will Oldham. Benieuwd naar zijn acteerprestaties...

8 opmerkingen:

Anoniem zei

thanks voor den tip :)

Catweazle zei

kzalt recorderke laten snorren. dergelijk uur is niet meer voor mij.

Sid Frisjes zei

Dus als ge op blikskes schiet, 1 of 2 handen gebruiken?

.s zei

Hmm, het nog-snel-even-een-pintje-drinken-met-de-collega's is geƫindigd met een gratis avondje nachten :)

Was de film ok?

Anoniem zei

video heeft (hopelijk) zijn werk gedaan, bedankt voor de tip.

Anoniem zei

Heb hem daarnet gezien, bizar, bizar, bizar. Bewijst nog maar eens dat Will een weirdo eerste klas is. Bedankt om me te linken overigens, zal hetzelfde met uw blog doen ;-)

Catweazle zei

wat was da jom?

Anoniem zei

Mooie film, zwijgzaam, filosofisch, erg generation-X en aangenaam verrast door de acteerkunst van onze Will.