2.10.07

Flaming Lips-documentaire in Trix



"The Flaming lips, een cultband die zijn reputatie vooral dankt aan zijn prachtige songs en de verbluffende live optredens, wordt in deze film gedocumenteerd door filmmaker Bradley Beesley. Gedurende 15 jaar verzamelde de man zo'n slordige 400 uur beeldmateriaal bestaande uit homevideo's, interviews, live concerten en gesprekken met de bandleden. Een mooi, maar ook door drugs vaak een schrijnend portret van één van de meest toonaangevende bands van dit moment. Gastrolletjes zijn er weggelegd voor Jack en Meg White, Beck, Cat Power en Juliette Lewis. Confetti en ballonnen toegelaten."

Fearless Freaks, nu woensdag 3 oktober om 20 uur in Trix. De toegang is gratis, maar reserveer vooraf even via info@trixonline.be of 03 670 09 00.

3 opmerkingen:

natsalie zei

wie de docu nog niet gezien heeft: zeker doen! ik heb de docu enkele jaren geleden in het Trix gezien, en het was toen mijn eerste echte kennismaking met de Lips. Ik ben, ondanks het hele drugsdrama, helemaal vrolijk het zaaltje buitengstapt en ben sindsdien een superfan... Alleen al dat er nog mensen bestaan die op zo'n omvang toch nog op zo'n eerlijke manier omgaan met hetgeen waarmee ze bezig zijn: schoon om te zien.

Sarah zei

Helemaal mee eens!!

Anoniem zei

Oei, begint Trix nu ook al met heruitzendingen?! Alleszins, als het zo'n heruitzendingen zijn, mogen ze dat meer doen!