23.10.08

You and I are a gang of losers...



Soms liggen wij wakker van de problemen in deze wereld. Hoe komt het dat er zoveel kindjes sterven aan hongersnood? Of waarom wordt er zoveel oorlog gevoerd, mijnheer? Maar vooral: waarom ligt de wereld niet aan de voeten van een band als The Dears?

Wij leerden The Dears kennen tijdens enkele zeer lange ritten door Italiƫ en waren meteen verkocht. Er is iets met die stem van Murray Lightburn. Check het geweldige Lost In The Plot uit 'No Cities Left' en u zal begrijpen wat we bedoelen. En er is iets met zijn teksten die hij soms als een mantra uitschreewt en die je blijven achtervolgen. Check het geweldige Ticket To Immortality met die 'The world is really gonna need you' op het einde en u zal begrijpen wat we bedoelen. En als u dan toch aan het youtuben bent, zoek zeker ook 'Whites Only Party', 'Ballad Of Human Kindness' en 'You And I Are A Gang Of Losers' even op.

Geef toe: dan vraagt u zich toch ook af wat er misloopt in deze wereld? Waarom verkoopt deze band geen miljoenen platen, terwijl de Kreuners zoveel avonden op rij de Lotto Arena laten vollopen. Maar goed, de mensheid krijgt een herkansing, want The Dears vuren nu hun nieuwste plaat 'Missiles' op ons af. Ga dat horen op de luisterpaal en ga dat zeker ook live zien in de Nijdrop.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Omdat die blonde geen Blokken presenteert tiens!

Catweazle zei

miljaard, waarom heb je die zolang verborgen gehouden. helemaal verkocht.