25.10.05

Come on feel the Illinoise tonight!


"Yowsa and indeed, yowsa. Let’s shake those pom poms and rally those cheers. It’s time for the hip-hooray and ballyhoo – for the shiny chorus line and the unfurling of the red, the white and the blue. The trumpet is sounding, the banjo is primed, the xylophone is pinging and good ol’ Sufjan Stevens is ready to commence." (via)
Zijn nieuwste plaat 'Illinoise' is een klein meesterwerkje, maar de vraag is hoe Sufjan Stevens al dat glockenspiel, de violen, de trompetten en vrouwenkoortjes live gaat brengen. Als we The Guardian mogen geloven, moeten we ons geen zorgen maken. Voor het optreden van Stevens in Glasgow vorige week had hun recensent vijf sterren over. Om maar te zeggen dat we zeer benieuwd zijn naar zijn optreden vanavond in de AB.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

en het was überfantastisch!

Sarah zei

Oeps.. blijkbaar toch iets gemist dan.. in het begin (eerste helft) vond ik het ook super klinken, en echt heel origineel gebracht, met de "cheerleader-touch", maar toen werd het zo saaai :s

Of is dat niet verantwoord om dat te zeggen? Ik hou wel van een paar rustige liedjes, maar dit was net iets van het goede teveel... Op het einde kwam er gelukkig nog een opflakkeringetje dat veel goed maakte.