9.4.05

"Dat is pure Guns n' Roses"



Vijf dagen koorts, keelpijn, oorsuizingen, duizelingen, nekpijn en rugpijn. Wat doe je dan om zo'n week af te sluiten? Juist, naar een optreden van Millionaire gaan kijken in de Cahier om daar een behoorlijke stamp in uw kloten te krijgen. Figuurlijk wel te verstaan.
Tim Vanhamel & co kwamen naar Hoogstraten om hun volledige nieuwe plaat voor te stellen. En die klinkt, om nog eens in vertrouwde uitdrukkingen te hervallen, moddervet en retestrak. "Dat is gewoon pure Guns n' Roses, jom", vertelde een erudiet muziekkenner ons. Voor alle duidelijkheid: dat is het grootste compliment dat we kunnen geven, tot nu toe enkel gebruikt bij de release van Appetite For Destruction. Ik weet niet wanneer de plaat juist uitkomt, maar ik zou het alvast gaan vragen aan uw favoriete platenboer. Misschien heeft die wel connecties bij Millionaire. Kuch.
Van het voorprogramma I Love Sarah hebben we trouwens alleen de groepsnaam onthouden. Ik zou hem namelijk zelf bedacht kunnen hebben.

2 opmerkingen:

Sid Frisjes zei

Pure Guns n' Roses sloeg toch vooral op sommige bombastische outro's en vette gitaarsolo's. Kan als commentaar beter tellen dan die van de drummer van Mauro, quote "geen enkel goei nummer gehoord" end quote.

Sarah zei

OOOhh.. Dat laatste zinneke vind ik nu eens echt LIEF se! :))

You made my boring day!