7.1.07

Sleeping in a city that never sleeps



Vrijdag 22 juni stappen wij nog eens in de ijzeren vogel, bestemming: New York! Cafés, restaurants, musea, parken, Harlem, Lower East Side, concertjes: we weten al waar we ons overdag en 's avonds mee gaan bezighouden. Er rest ons voorlopig nog slechts één probleem: een betaalbare slaapplaats vinden. Vorige keer verbleven we in het spotgoedkope en perfect gelegen Whitehouse Hostel. Jammer genoeg zijn alle bedjes daar eind juni al bezet. Andere hostels hebben niet altijd een even goede reputatie, hotels zijn er meestal belachelijk duur. Bruikbare tips zijn dus altijd welkom!

Update! Reactie gekregen op mijn mail naar Whitehouse. "No worries, we didn't open up rooms past march yet. Just check in a few weeks again, ok. Best regards, Louis." Oef!

(Photo used without kind permission of Sid Frisjes)

3 opmerkingen:

Sid Frisjes zei

Ha, geweldig die update te lezen. Volgens mij kun je aan die prijs niet beter slapen in de big apple... OK, de slaapplaats is van de bedenkelijke soort, maar zo centraal en vlak bij al wat cool is kan niet beter. Man, I wish I was going too. (mag ik niet in uw koffer?

natsalie zei

ik heb al gehoord van een NY-kenner (en reisgidsauteur) dat het vaak interessanter is om een studiootje te huren, dan een hotel te betalen.

Sid Frisjes zei

nothing beats the whitehouse.. nu ja, alles beats the whitehouse maar niet van prijs.