5.3.07

All My Heroes Are Weirdos



Het is nu maandagmiddag, donkere wolken trekken over Antwerpen en de regen klettert tegen het raam. En toch: met de nieuwe !!! op de achtergrond lijkt het zaterdagnacht en zijn we verzeild geraakt op een of ander stomend feestje. Wij werden fan van de New Yorkers na het uitstekende Louden Up Now en vooral na hun eerste doortocht op Pukkelpop, maar na Myth Takes roepen we onszelf uit tot superfan. De plaat klinkt nog een stuk dansbaarder en funkier dan de voorloper. Luister bijvoorbeeld eens naar 'Heart Of Hearts' en probeer eens niet te bewegen.

"Het is een paradox, maar de opwindendste rockgroepen van vandaag lijken zich ironisch genoeg erg afzijdig van rockmuziek te willen houden. Het New Yorkse punkfunkcollectief !!! vormt geen uitzondering. Het danceglossarium weten ze handiger dan ooit binnen te smokkelen op hun nieuwste Myth Takes, die dampt als een onversneden rockplaat en even opwindend is als hun knetterende liveshows", schreven ze in De Morgen en daar zijn wij het helemaal mee eens. Maar surft u vooral snel naar de luisterpaal en luister er zelf naar songs als 'All My Heroes Are Weirdos', 'Bend Over Beethoven' en 'Must Be The Moon'. !!! speelt op donderdag 12 april trouwens in de AB. U weet dus wat u te doen staat...

1 opmerking:

Sid Frisjes zei

IK zal ze te vrijdag eens opzetten in de tent van de 100dagen in Turnhout om vervolgens een kopstoot incasserend eens een danspaske te placeren tussen het volkje.