21.2.08

"Can't sleep when I think about the future I was born into"



Terwijl Babyshambles beneden voor een uitverkochte zaal speelden ('If you've got some crack with you, bring it downstairs!'), was ook de ABClub helemaal vol gelopen voor het eerste Belgische concert van Yeasayer. Wij waren al behoorlijk wild van hun debuut, maar Yeasayer bewees gisteren dat hun sound ook live staat als een huis. De set was misschien net iets te kort, maar dat is geen ramp: ze hebben beloofd om in de zomer terug naar Belgiƫ te komen. Wij vermoeden dat het eind augustus in de buurt van Hasselt te doen zal zijn. Be there!

(foto gepikt bij wannabes.be)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

ga je dan toch nog naar de weide van PP afzakken? Ik dacht dat editie 2007 uw laatste keer zou zijn?! Ben blij te lezen dat er nog hoop is. Yeahsayer staat alvast op mijn lijstje. Merci voor de radiofonische input.

Anoniem zei

yeasayer dus... zonder H...

Anoniem zei

Yeasayer speelde in het najaar al in Belgiƫ. Ze deden toen het voorprogramma van Creature With The Atom Brain in de Charlatan in Gent, een concert georganiseerd door Democrazy. Dat was wel nog voor de single regelmatig op de radio gespeeld werd. Groeten!

Anoniem zei

Wow echt? Straf...