12.10.05

Radio Soulwax is een dure grap


Vrijdag 2 december bevindt de hipste dansvloer ter wereld zich even in Brussel. In de Hallen van Schaarbeek kan je die avond terecht voor LCD Soundsystem, Soulwax Nite Versions en een dj-set van de broertjes Dewaele. En ok, de affiche belooft een feestje van formaat. Wie op de tonen van de remix-versie van Soulwax' NY Excuse niet spontaan met zijn kont begint te schudden, heeft een probleem. En wie LCD Soundsystem een jaartje geleden aan het werk zag op Petrol, weet dat hun liveset van begin tot einde een groot feest is. Maar moet dat nu echt 27 euro kosten? Is dat nu niet belachelijk veel?

4 opmerkingen:

Sid Frisjes zei

Op zich gaat dat nog ;-( maar het feit dat er waarschijnlijk nog eens 2.5 Euro reservatiekosten en 5 euro verzendingskosten bijkomen is er wel teveel aan. Of ben je in de fnac al tickets gaan halen?
Gaan we?

.s zei

Ik heb echt nog wel eens heel veel zin in een goei dansfeestje en dit kan er wel eens een worden. Ach ja, dan denken we maar dat we die avond in NY zitten en dan blijkt die bierprijs plots heel hard mee te vallen :)

Sarah zei

't Is gewoon een schandaal ja! Maar mag ik uit vorige comment opmaken dat jullie wel gaan? En wie rijdt er terug? Als ik meega ben ik niƩt bob! :))

Sid Frisjes zei

over die bierprijs gesproken... Reken alvast maar 5 euro voor 3 consumpties en als je naar de wc wil 0.5 ct...Fuck it We gaan. We're loaded anyway.