7.3.07

Tijd voor een Pukkelpop-lijstje (bis)



"Fasten your seatbelts for Pukkelpop 2007! Stuur ons alvast de vijf favoriete bands door die jij wil zien. De eerste 5000 inzendingen ontvangen de geweldige Pukkelpop-sticker."

Je moet wat over hebben voor een sticker tegenwoordig. Ons lijstje:

Arcade Fire
Ok, we gaan hen binnenkort al in de Hallen van Schaarbeek zien, maar hun vorige doortocht op Pukkelpop was toch behoorlijk memorabel. Meer van dat dus!

Tokyo Police Club
Pukkelpop blijft toch nog altijd vooral het festival van de leuke ontdekkingen. De Canadezen van Tokyo Police Club hebben net een zeer fijne ep uitgebracht en wij willen hen die nummers wel eens live horen brengen. 't Zou wel eens een leuke ontdekking kunnen zijn...

!!!
Welke idioot haalt het in zijn hoofd om !!! op klaarlichte dag op Werchter te laten spelen? Die mannen horen thuis op een veel te laat uur in een propvolle tent in Kiewit. En snel.

Les Savy Fav
Nog altijd een van de meest energieke bands die we ooit live aan het werk hebben gezien. Ze hebben al even geen nieuw werk uitgebracht, maar het wordt hoog tijd dat hun frontman de Fik nog eens tegen het podium pakt. En aan het plafond gaat hangen. En een gezellig kampvuurtje aansteekt op het podium. Who rocks the party? Check!

Modest Mouse
Isaac Brock & co brengen binnenkort een nieuwe plaat uit. Hopelijk komen ze die live in een of andere zaal voorstellen, maar met een tent op Pukkelpop zijn we ook al tevreden...

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Tokyo Police Club, Arcade Fire, !!! en Modest Mouse. Een kerel met smaak.

Sid Frisjes zei

Les Savy Fav... dat waren nog eens memorabele optredens (alle drie). Maak er eens werk van Chokri.

!!! moet inderdaad keilaat... de keren dat ze laat in een tent speelden was super. Die keer om 4 uur in de namiddag bij 30° (dour) was veel minder.

Een At the drive in reunie mag van mij ook nog altijd, LCD Soundsystem rematch in de tent en de originele Guns n' Roses, dat spreekt voor zich :-)

Anoniem zei

Oh nee, ik ben Cold War Kids vergeten!!! Lap, nu komen die zeker niet...

Anoniem zei

slint in de wablief tent!!