11.10.07

Red het Lintfabriek, teken de petitie



Pavement, Bedhead, Girls Against Boys, Karate, Three Mile Pilot, Wheat, Radar Bros, The Mars Volta, Smog, Hefner, Fuck, Songs:Ohia, Pedro The Lion, The Black Heart Procession, Hood, Palace, Don Caballero, Low, June of 44, Giant Sand, Ui, Motorpsycho, ... De lijst met fijne bands die ooit op het podium van het Lintfabriek stonden, is eindeloos. Daarnaast bleek het Kontichse jeugdhuis een kweekvijver voor lokaal talent zoals Orange Black, Facedown, Gwyllions en Unsure.

Nu lijkt er echter een einde te komen aan dat tijdperk. Het gemeentebestuur van Kontich heeft na een vernietigend rapport van de brandweer beslist om het Lintfabriek te sluiten. Het jeugdhuis heeft niet de financiƫle middelen om het pand in orde te brengen. Daarnaast stond al vast dat het gehuurde pand op termijn plaats moet ruimen voor appartementen. Een nieuwe locatie is niet meteen in zicht. RIP Lintfabriek? Niet als het van het bestuur afhangt. Zij startten een petitie en u kan die ondertekenen. Doet u dat vooral hier en nu!

7 opmerkingen:

natsalie zei

ik heb er lang voor dat ze op stubru werden gedraaid nog The Offspring gezien. Een maand later waren ze all over the place, ongetwijfeld allemaal dankzij de Lintfabriek!
Nu wel al jaaaaaren niets meer van gehoord....

.s zei

Oei, en ik merk net dat ik Les Savy Fav in het lijstje vergeten ben! Ik zie die zanger nog altijd de fik tegen het podium duwen om dan tegen hem aan te rijden :)

Sid Frisjes zei

Leugenaar... Dat was in de 013 en daar was jij niet bij :-) In 't lintfabriek was ie onder Fik of Dirk zijn hemd gekropen :-)

.s zei

Tuttut, dat was in 't Lintfabriek! Dat met het hemd zal wel in de 013 geweest zijn. Ofwel heb jij het zo levensecht en met vele gebaren verteld, dat het leek alsof ik er zelf bij was :)

Sid Frisjes zei

Yep, dat zal het laatste geweest zijn... of de Fik is gewoon 2 dagen achtereen tegen een podium gepakt geweest :-)

.s zei

In ieder geval: ik ga in rotterdam niet vooraan staan! In de MOD is hij ook wel eens in m'n gezicht beginnen roepen. Of was dat in uw gezicht? :)

Anoniem zei

http://lbl99.skynetblogs.be/post/5080659/lintfabriek