28.5.08

Schijtsong van het Jaar



En de winnaar is: 'Fascination' van Alphabeat! Echt waar, wie beslist er om zo'n bagger op de radio te draaien? Ik snap het niet...

6 opmerkingen:

Anoniem zei

RubyRubyRubyRuby...
Met stip op één. Zij het dan wel in mijn lijstje van vorig jaar.

Catweazle zei

allez, jom. Ik word daar helemaal vrolijk van. Een zomers nummertje met een meid in kleurrijke outfits. wo-o wo-o-o.
Ik heb nu geen zin in liedjes geschreven in een donker houten huisje ergens in een sneeuwlandschap door een kerel die net door zijn lief is buiten gezet.
Liever buiten in het park in rondjes dansen en in fonteinen springen en klavertjes vier gaan zoeken en wo-o wo-o-o

Anoniem zei

Ook bij mij slaat de irritatiemeter in het rood bij het horen van Fascination. En dat nieuwe onding van De Jeugd van tegenwoordig geeft me ook een acute aanval van diarree.

Anoniem zei

Ik mag zaterdag (in Leuven) nog eens achter de draaitafels voor een nachtje vertier. De moeder van mijn kind, en dus de vrouw van mijn leven, viert er haar 650ste paar schoenen samen met haar vriendinntjes en gays uit het modewereldje.
"ze draaien nu dikwijls een tof liedje op stubru, je moet 't zeker spelen." Zo duidelijk zijn vrouwen. "Het lijkt op de B52's".
Na wat gesurf wist ze dat het om Alphabeat gaat."
Ik word al wat ouder en ken al die jonge huppels niet. Ik begreep er ook geen fluit van toen ik het hoorde.
Schijtsong van het jaar? Vergeet de song en je zit in de buurt.

Anoniem zei

bij mij is het gonzales met "working together" dat de stoppen doet doorslaan. die fascination irriteert mij eigenlijk helemaal niet.

Anoniem zei

Het is hier ook 'het' liedje van de vrouwe des huizes. Ze gaat zelfs het album kopen... wetende dat mijn wedehelft anders nooit een CD koopt. !!